Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Orhei te ajută să-i faci copilului tău o surpriză frumoasă

© Sputnik / Владимир Акимов / Accesați arhiva multimediaДЕТСКИЙ САД ВОСПИТАННИКИ ПРОГУЛКА. Copii, grădiniță, educație, educator
ДЕТСКИЙ САД ВОСПИТАННИКИ ПРОГУЛКА. Copii, grădiniță, educație, educator - Sputnik Moldova
Abonare
În programul festivalului sunt incluse lecţii de dans, jocuri distractive, labirinturi, trambuline, o paradă de păpuşi, ateliere de creaţie, jocuri interactive cu clovni şi cei mai profesionişti animatori, jocuri virtuale, aquagrim şi multe multe surprize cu dulciuri gratuite pentru copii.

CHIȘINĂU, 26 mai – Sputnik. Primăria orașului Orhei îi invită la o sărbătoare excepțională pe toți cei care doresc să le facă o surpriză frumoasă copiilor. Este vorba despre o serie de evenimente dedicate Zilei Copilului din 1 iunie curent.

Ziua Internaţională a Copilului va fi sărbătorită la Orhei cu un program distractiv pentru copii.

”De 1 iunie, fă-i o surpriză copilului tău şi vino la Orhei la Festivalul “Vise Dulci” – este îndemnul administrației publice locale din Orhei.

Заслуженная артистка России Жасмин выступила в Оргееве в честь юбилея Милсами - Sputnik Moldova
Societate
Jasmin va patrona o formaţie de copii din Orhei

Potrivit instituției, în programul festivalului sunt incluse lecţii de dans, jocuri distractive, labirinturi, trambuline, o paradă de păpuşi, ateliere de creaţie, jocuri interactive cu clovni şi cei mai profesionişti animatori, jocuri virtuale, aquagrim şi multe multe surprize cu dulciuri gratuite pentru copii.

Pe scena în aer liber vor evolua: trupa de copii “Dulce Band”, Natalia Gordienco, Eugen Natan Doibani, FRARM şi Black & WHITE.

”Surpriza Zilei — jocuri interactive şi un show senzaţional cu ROBOŢI aduşi de peste hotare”, a mai informat primăria Orhei.

Evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copilului se vor desfășura pe 1 iunie, începînd cu ora 10.00, în piaţa Vasile Lupu din Orhei, ”unde va fi cu adevărat un oraş al copilăriei şi al basmelor”.

Fluxul de știri
0