Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ședință de urgenţă la Transporturi: reparația unui drum național întârzie

Abonare
În cadrul ședinței extraordinare a Ministerului Transporturilor, care va avea loc pe 1 iunie, va fi pusă în discuţie nerespectarea termenelor de reparaţie a drumului M3. Urmează să fie evaluată executarea lucrărilor pe segmentul Ciumai-Vulcănești.

CHIȘINĂU, 31 mai — Sputnik. Ministrul Transporturilor al RM, Iurie Chrinciuc, a convocat o şedinţă de urgenţă cu participarea reprezentanților companiei care execută lucrările de construcție și reconstrucție a drumului M3 Chișinău-Cimișlia-Vulcănești-frontiera cu România.

Дорога - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce vor păţi firmele care reabilitează drumurile, dacă nu vor respecta contractul

În cadrul unui control inopinat, șeful de la Ministerul Transporturilor și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu prestația companiei SC Pa&Co International, a proiectanților și cea a inginerilor in procesul de reconstruire a drumului, constatând că realizarea proiectului pe segmentul Ciumai-Vulcănești rămâne serios în urmă față de termenele stabilite.

Astfel, a fost luată decizia ca la 1 iunie să fie convocată o ședință de urgenţă în această chestiune.

În afară de aceasta, în zona localităţii Congaz, au fost depistate problemelor legate de scurgerea apelor pluviale, dar și în ceea ce priveşte locurilor de staționare pentru vehiculele de ruta care sunt implicate in transportul regulat de pasageri.

Fluxul de știri
0