Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Martorii lui Filat au început să vină la judecată: vezi cine sunt

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат
Влад Филат - Sputnik Moldova
Abonare
La Judecătoria Buiucani continuă vineri examinarea în fond a dosarului ex-premierului Filat cu audierea primilor martori ai apărării.

CHIŞINĂU, 27 mai – Sputnik. Fostul director al SA „Franzeluţa”, Victor Cojocaru, fostul secretar general adjunct al Guvernului, Eduard Banariuc şi deputatul PLDM, Chiril Lucincschi, au venit astăzi în calitate de martori ai apărării la şedinţa de judecată în dosarul liderului PLDM, Vladimir Filat. 

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filat a primit o vizită privată în penitenciar: vezi despre cine este vorba

La Judecătoria Buiucani continuă vineri examinarea în fond a dosarului ex-premierului. Astăzi este prima şedinţă în care au început să fie audiat martorii apărării.

La cele două şedinţe care au avut loc săptămâna trecută, nici unul din cei nouă martori ai apărării lui Filat nu s-au prezentat în instanţă.

Filat a fost reţinut la 15 octombrie 2015. Procurorii îl învinuiesc pe acesta că, în perioada în care deţinea funcţia de prim-ministru, a primit de la un om de afaceri mijloace financiare şi bunuri în sumă de 250 de milioane de dolari. Din data de 23 octombrie, Filat a fost transferat din izolatorul CNA în Penitenciarul nr.13.

Fluxul de știri
0