Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fără apă caldă în sectorul Ciocana al capitalei

© Sputnik / Said Tsarnaev / Accesați arhiva multimediaApă, servicii comunale, animale, pisică
Apă, servicii comunale, animale, pisică - Sputnik Moldova
Abonare
Întreprinderea „Termoelectrica” S.A. îşi cere scuze pentru incomodităţile create consumatorilor şi dă asigurări că situaţia va fi remediată cât mai curând posibil.

CHIȘINĂU, 27 mai – Sputnik. „Termoelectrica” S.A. informează că în perioada 27, 28 și 29 mai curent va fi sistată livrarea apei calde menajere în 21 de blocuri locative din sectorul Ciocana al capitalei.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cât vor plăti pentru căldură deținătorii centralelor de încălzire autonomă

Serviciul de presă al furnizorului precizează că sistarea este determinată de necesitatea efectuării unui şir de lucrări indispensabile pentru punerea în funcţiune a unei staţii de pompare noi, din strada Otovasca 19, care va fi dotată cu echipamentele de ultimă generaţie şi va permite alimentarea fiabilă cu energie termică a consumatorilor din sectorul Botanica şi, parţial, din sectorul Centru.

”Aceste lucrări sunt extrem de importante pentru îmbunătăţirea eficienţei SACET şi face parte din programul de dezvoltare a sistemului comun de termoficare, în contextul în care timp de 3 decenii nu au fost făcute astfel de investiţii”, a menționat sursa.

Întreprinderea „Termoelectrica” S.A. îşi cere scuze pentru incomodităţile create consumatorilor şi dă asigurări că situaţia va fi remediată cât mai rapid posibil, a mai notat sursa citată.

Fluxul de știri
0