ȘOC: numele agenților SRI, SIE şi CIA implicați în scandalul Hexi Pharma

CC BY-SA 2.0 / Flickr / Ken Teegardin / Калькулятор и очки, график планирования экономики
Калькулятор и очки, график планирования экономики - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a dat joi dimineață declarații de o gravitate extremă la ieșirea din Tribunalul București. Ea o oferit presei lista cu numele agenților din serviciile de informații care ar fi filat mereu familia Condrea.

BUCUREŞTI, 26 mai — Sputnik. Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a dezvăluit că a fost sunată şi amenințată de un agent CIA, Brândușa Constantin, conform B1TV.

Dan Condrea - Sputnik Moldova
Dan Condrea ar fi fost ofiţer SIE şi a fost filat în permanenţă de SRI şi CIA

Fosta soție a patronului Hexi Pharma a oferit joi dimineață presei informații de maximă gravitate care riscă să răstoarne sistemul ultimilor douăzeci şi şase de ani, dar şi ordinea stabilită până acum în structurile centrale ale statului român. Informațiile sunt cu atât mai grave cu cât Laura Condrea este fata unui ofiţer militar apropiat de anturajul regimului Ceauşescu, ea declarând în faţa Tribunalului Bucureşti că este filată de servicii de când era mică şi că mereu a stat sub observaţie strictă, precizează sursa citată.

Femeia a mărturisit că duminică seara a fost sunată de un agent CIA, Brânduşa Constantin, care a amenințat-o să nu mai dea declarații pentru că vor suferi împreună pentru tot ce au făcut.

"Duminică seară fetița era la mine în brațe. Dan Condrea nu m-a mai sunat el pe mine de ani de zile. Am fost sunată de un agent CIA, cred că este, Brândușa Constantin, să-mi sugereze că dacă mai dau declarații o să suferim împreună pentru că tot ce am făcut, am făcut împreună, ceea ce este fals. Eu, de la data pronunțării divorțului nu mai am informații din interiorul firmei. Deci a pus pe cineva să mă sune și să mă amenințe, cred că putem cere înregistrarea conversației. Cu siguranță a fost ofițer SIE, a fost filat în permanență de agenți SIE și de CIA. La mine nu e niciun testament", a spus Laura Condrea.

Iată mai jos lista cu agenții care ar fi filat în permanență familia Condrea şi care ar fi implicați în afacerea Hexi Pharma:

- Colonelul Iancu Damin, de la Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un sfert.

- Irina Buleandră Cristian şi Lupu Claudiu, ofițeri SRI.

- Brânduşa Constantin, agent CIA.

- Familia Monea Cristian, Monea Adriana şi mama lui Monea Cristian care erau ofiţeri SPP la Cotroceni.

- Velciu Alexandru, DIPI.

- Deputatul Georgescu, de la Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor.

- Codruţa Costea, ofiţer de cont.

- Naşul Pharm Expert, domnul Banciu Eugen.

- Avocaţi Ene Mihai, Robert Roşu şi Andra Mogoş.

- Judecător Nanu Petruţa.

Mai multe declarații ale Laurei Condrea făcute presei, în faţa Tribunalului Bucureşti, la SURSĂ.

Fluxul de știri
0