Dan Condrea ar fi fost ofiţer SIE şi a fost filat în permanenţă de SRI şi CIA

© cancan.roDan Condrea
Dan Condrea - Sputnik Moldova
Abonare
Laura Condrea, fosta soţie a patronului Hexi Pharma, a fost joi dimineaţă la Tribunalul Bucureşti pentru audieri. Ea a spus că întreaga familie Condrea era filată de SRI şi CIA, iar cel care ştie mai multe este George Maior, fost director SRI, în prezent ambasador la Washington.

BUCUREȘTI, 26 mai – Sputnik. La nici o săptămână de la accidentul în care a murit Dan Condrea, fosta soţie face declaraţii incendiare la Realitatea TV.

Prima soție a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, care a murit pe 22 mai într-un accident rutier, a fost joi dimineaţă la Tribunalul Bucureşti pentru audieri. Laura Georgescu a susţinut în faţa jurnaliştilor că deţine o listă cu nume grele din politica românească, persoane care au primit mită pentru ca afacerile Hexi Pharma să fie protejate. În acest context, ea a menţionat că viața copilului ei este în pericol şi a cerut protecţie, susținând că fostul său soț era ofițer acoperit.

Медик с лекарством - Sputnik Moldova
Hexi Pharma ar fi trecut Prutul cu dezinfectanți diluați

„Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI. El şi-a dorit o înmormântare aşa cum a avut şi tatăl meu, cu fanfară militară. Sunt supărat pe Condrea Dan Alexandru, care mai trăia dacă nu divorţa. Eu nu-l lăsam singur la volan, pentru că ştiam că este vitezoman. În cadrul Hexi Pharma, protecţia a venit de la Comisia de la Camera de Sănătate”, a declarat Laura Georgescu la ieşirea din Tribunalul Bucureşti.

Femeia a prezentat și o fotografie din 1999 de la nunta ei cu Dan Condrea. Ea susţine că în poză sunt mai mulți ofițeri ai SRI, SIE și DIPI. Laura Georgescu a mai spus că este convinsă că ea și soțul său au fost filați de SRI şi CIA, indicându-i în acest sens pe fostul şef al SRI, George Maior, şi pe colonelul Iancu Damian de la Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. 

“Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj. Maior știe mai bine că are toate datele. Întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze”, a mai spus Laura Condrea.

Fluxul de știri
0