Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Circa două mii de suporteri vor susține „Milsami” în finala Cupei Moldovei

© Sputnik / Yana ZaharovaБолельщики "Милсами" поддерживают команду в игре с "Дачией"
Болельщики Милсами поддерживают команду в игре с Дачией - Sputnik Moldova
Abonare
Peste două mii de suporteri vor veni să susțină clubul de fotbal „Milsami” din Orhei la meciul din finala Cupei Moldovei. Aproximativ pe același număr de susţinători contează și clubul „Zarea”, adversarul lui „Milsami”.

CHIȘINĂU, 25 mai — Sputnik. Suporterii clubului de fotbal din Orhei „Milsami" vor sosi la Chișinău pentru a susține echipa în finala Cupei Moldovei, în meciul contra formației „Zarea" din Bălți ce va avea loc miercuri pe stadionul „Zimbru" din capitală, a declarat pentru corespondentul Sputnik şeful fan-clubului „Milsami", Stanislav Kvasnâi.

Футболисты Милсами перед матчем с французским Сент-Этьеном в плей-офф Лиги Европы - Sputnik Moldova
Sport
Antrenorul „Milsami”: în finala Cupei Moldovei avem șanse egale cu „Zarea”

Campionul de anul trecut al ţării la fotbal pune la dispoziția fanilor săi transport și bilete gratuite pentru finala Cupei Moldovei. Autocarele vor porni spre Chișinău de la stadionul raional, cu câteva ore înainte de începutul meciului.

„Aproximativ 1,5 mii de oameni vor sosi la Chișinău cu autocarele oferite de club. Alte circa 500 — 600 de persoane vor sosi cu transportul personal", a spus Kvasnâi.

Anterior, președintele clubului „Zarea", Andrian Bogdan, a declarat de asemenea că la meciul din finală vor fi prezenți aproape două mii de suporteri din Bălți.

„Milsami" a câștigat deja Cupa Moldovei în sezonul 2011 — 2012. „Zarea" deocamdată nu are la activ astfel de trofee. Învingătorul în meciul de miercuri va avea dreptul să participe în următorul sezon la Liga Europei.

Fluxul de știri
0