Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Antrenorul „Milsami”: în finala Cupei Moldovei avem șanse egale cu „Zarea”

© Sputnik / Яна ЗахароваФутболисты "Милсами" перед матчем с французским "Сент-Этьеном" в плей-офф Лиги Европы
Футболисты Милсами перед матчем с французским Сент-Этьеном в плей-офф Лиги Европы - Sputnik Moldova
Abonare
Antrenorul formației „Milsami” din Orhei speră să câștige Cupa Moldovei, însă consideră că șansele echipelor înainte de finală sunt egale.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Antrenorul principal al formației „Milsami" din Orhei, Andrian Sosnovski, a declarat marți în cadrul unei conferințe de presă că șansele finaliștilor pentru câștigarea Cupei Moldovei la fotbal sunt egale.

„Nu vreau să spun că noi suntem favoriții. Echipa din Bălți a progresat foarte mult în ultima perioadă. Are antrenori și jucători buni. Șansele noastre sunt de 50 la 50. Cine se va pregăti mai bine fizic și moral, acela va avea prioritate", a spus Sosnovski.

Potrivit acestuia, echipa simte sprijinul din partea conducerii clubului care are încredere în „Molsami" și nu exercită nici un fel de presiuni.

Вратарь Милсами Раду Мыцу спасает ворота своей команды в одной из последних атак Дачии - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Portarul formației „Milsami” a fost transferat la un spital din Chișinău

„Ca antrenor, sunt absolut liniștit, și băieții sunt liniștiți. Toate acestea vin din partea conducerii care crede în noi. Ne antrenăm la fel ca întotdeauna. Nu este nimic deosebit. Ne dăm seama cu cine o să avem de furcă, împotriva cui o să jucăm", a subliniat antrenorul „Milsami".

Acesta a mai spus că regretă faptul că, din cauza traumelor, în finală nu vor putea participa portarul Radu Mâțu, mijlocașul Gheorghe Andronic și fundașii Petru Racu și Denis Rassulov.

Antrenorul a adăugat că speră ca meciul din finală să fie unul cinstit și că ei vor câștiga.

Finala Cupei Moldovei la fotbal se va desfășura pe stadionul „Zimbru" din capitală la 25 mai. Ambele echipe asigură bilete și transport gratuit pentru suporterii lor.

Până acum „Milsami" a câștigat o dată Cupa Moldovei la fotbal, în sezonul 20111 — 1012, iar „Zarea" nu a avut nici odată această șansă.

Fluxul de știri
0