Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Moldova a fost validat un nou mandat de primar

© Sputnikalegeri, выборы
alegeri, выборы - Sputnik Moldova
Abonare
Maria Ostapenco a fost validată în funcţia de primar al comunei Ochiul Roș din raionul Anenii Noi. Aceasta a candidat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Comisia Electorală Centrală a anunțat că a fost validat mandatul primarului comunei Ochiul Roș din raionul Anenii Noi. Acesta a fost ales în cadrul alegerilor locale noi din 15 mai curent.

Alegeri 2015 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În unele sate, locuitorii îşi mai aleg şi astăzi primarii

Mandatul primarului Maria Ostapenco a fost validat marți de Judecătoria Anenii Noi, care a confirmat legalitatea alegerilor locale noi din 15 mai 2016 din comuna Ochiul Roș, raionul Anenii Noi.

Maria Ostapenco a candidat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

”Hotărârea este definitivă și executorie, însă poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău în termen de 3 zile”, notează serviciul de presă al CEC.

La 15 mai 2016 au avut loc alegeri locale noi ale primarilor în comuna Ochiul Roș, raionul Anenii Noi şi în comuna Sărata-Galbenă, raionul Hânceşti. La 29 mai curent va avea loc al doilea tur de scrutin cu cei 2 candidați care au întrunit cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin în Sărata-Galbenă.

Fluxul de știri
0