Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În unele sate, locuitorii îşi mai aleg şi astăzi primarii

© Sputnik / Evgheni PanasencoAlegeri 2015
Alegeri 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică, 29 mai, în comuna Sărata Galbenă, raionul Hâncești, va avea loc turul al doilea de scrutin pentru alegerea primarului. Alegătorii vor decide între un democrat şi un liberal.

CHIŞINĂU, 17 mai – Sputnik. Duminică, 29 mai, va avea loc turul al doilea de scrutin pentru alegerea primarului comunei Sărata Galbenă, raionul Hâncești.

Alegeri 2015 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În ce localități din Moldova vor avea loc duminică alegeri locale

Alegătorii vor trebui să opteze între cei doi candidaţi care au obţinut cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin.

În turul al doilea, mandatul de primar va fi disputat între Lozovoi Mihail (PD) care a obţinut 996 de voturi (49,08%) şi Taras Valeriu (PL), cu 918 voturi (45,24%) câştigate în primul tur de scrutin.

Potrivit Codului electoral, cel de-al doilea tur de scrutin se desfăşoară cu participarea în aceeaşi componenţă a organelor electorale şi în baza aceloraşi liste electorale, precizează Comisia Electorală Centrală.

Fluxul de știri
0