Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Portarul formației „Milsami” a fost transferat la un spital din Chișinău

© Sputnik / Yana ZaharovaВратарь "Милсами" Раду Мыцу спасает ворота своей команды в одной из последних атак "Дачии"
Вратарь Милсами Раду Мыцу спасает ворота своей команды в одной из последних атак Дачии - Sputnik Moldova
Abonare
Portarul clubului de fotbal din Orhei, Radu Mîțu, a fost spitalizat în secția de reanimare a Institutului de neurologie și neurochirurgie din Chișinău, după ce s-a ciocnit în teren cu jucătorul „Daciei”.

CHIȘINĂU, 11 mai — Sputnik. Portarul echipei „Milsami" din Orhei, Radu Mîțu, care a fost luat cu ambulanța chiar de pe terenul de joc, în timpul meciului din semifinala Cupei Moldovei la fotbal, a fost transferat la Institutul de neurologie și neurochirurgie din capitală. Acest lucru a fost comunicat miercuri pe pagina oficială de pe Facebook a clubului.

În minutul 80 al jocului, Mîțu a prins mingea în careul său, după care fotbalistul de la „Dacia" Vadim Cemârtan s-a prăbușit peste portar, acesta pierzându-și pentru un timp cunoștință. Ambulanța a sosit imediat la fața locului, transportându-l pe Mîțu la spital.

„Radu Mîțu a fost transportat la Institutul de neurologie și neurochirurgie din Chișinău. Pentru orice eventualitate a fost plasat în secția de reanimare cu diagnoza „contuzia țesuturilor moi". Medicii au spus că Radu a avut mare noroc. Dacă era lovit cu 2 cm mai jos, atunci putea să se termine cu un final tragic", se spune în comunicatul clubului „Milsami".

Echipa de fotbal din Orhei a învins „Dacia" Chișinău în prelungiri cu scorul 1:0, calificându-se în finala pentru Cupa țării unde se va confrunta cu echipa „Zarea" din Bălți care, la rândul său, a câștigat tot în prelungiri cu 2:1 în fața clubului „Șerif" din Tiraspol. Finala va avea loc la 25 mai.

 

Fluxul de știri
0