Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chișinăul și Tiraspolul au avansat în dialogul privind actele de studii

© SputnikКишиневский лицей ОРТ имени Герцля обрел новое здание
Кишиневский лицей ОРТ имени Герцля обрел новое здание - Sputnik Moldova
Abonare
Părţile au continuat discuţiile pe marginea subiectului privind apostilarea actelor de studii eliberate de instituţiile de învăţământ din localităţile de est ale Republicii Moldova, reuşind să avanseze în ceea ce vizează anumite aspecte de ordin tehnic.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Luni la Chişinău a avut loc şedinţa grupurilor de lucru pentru educaţie, cu participarea reprezentanţilor politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană, informează serviciul de presă al Biroului pentru reintegrare.

Математика - Sputnik Moldova
Politică
Actele de studii din Transnistria, pe agenda de reglementare transnistreană

Ședința s-a desfășurat la la sediul Misiunii OSCE din Chişinău.

La eveniment, pe lângă reprezentanții politici în procesul de reintegrare, Gheorghe Bălan din partea Chișinăului şi Vitalii Ignatiev din partea Tiraspolului, au luat parte și reprezentanţii mediatorilor şi observatorilor.

”Părţile au continuat discuţiile pe marginea subiectului privind apostilarea actelor de studii eliberate de instituţiile de învăţământ din localităţile de est ale Republicii Moldova, reuşind să avanseze în ceea ce vizează anumite aspecte de ordin tehnic, reiterând necesitatea excluderii elementelor de politizare şi a abordării prin prisma recomandărilor formulate de experţii europeni”, menționează Biroul pentru reintegrare.

Consultările la acest subiect urmează să continue la următoarea şedinţă a aceluiași grup de lucru.

Fluxul de știri
0