Comisia SRI: Hexi Pharma este caz de securitate națională

© SputnikParlament
Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii Comisiei parlamentare de control a SRI s-au adunat de urgenţă luni dimineaţă şi au redactat o scrisoare către Serviciul de Informaţii prin care cer informaţii suplimentare despre acest caz.

BUCUREŞTI, 23 mai — Sputnik. Problema Hexi Pharma ţine de securitatea națională, a declarat luni Secretarul Comisiei SRI, senatorul UDMR Verestoy Attila.

Accident - Sputnik Moldova
Moartea dubioasă a lui Dan Condrea

Comisia de control a SRI a redactat luni dimineața o scrisoare şi se așteaptă ca cel târziu marți SRI să ofere un răspuns în privința dosarului Hexi Pharma, a declarat Verestoy Attila, conform Gândul.

Senatorul UDMR a avut anterior şi o conversaţie telefonică cu şeful SRI.

"Problema de securitate națională este de sănătate și nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. În acest sens, SRI a furnizat suficiente informații către beneficiarii legali, urmând ca aceia care sunt, conform legii, obligați să le valorifice să facă acest lucru", a precizat Verestoy Attila.

Situația a fost dezamorsată duminică seara de deputatul Sebastian Ghiță, membru al Comisiei SRI, cel care a spus că Dan Condrea avea filaj pe urmele sale și a menționat că se teme inclusiv pentru viața sa, deputatul cerând convocarea Comisiei de Control a Serviciului Român de Informaţii, scrie stiripesurse.ro.

"Trebuie să aşteptăm încă un membru al Comisiei, mai ales că se pare că are ceva de comunicat (deputatul Sebastian Ghiţă-n.r.). Apoi, vă vom pune la dispoziţie atât adresa către SRI, cât şi cea a rezultat din anchetă", a mai spus Verestoy Attila, secretarul Comisiei de control a SRI.

Fluxul de știri
0