Prăbușirea EgyptAir: raportul preliminar va fi gata într-o lună

Abonare
Un Airbus A320 EgyptAir, care efectua zborul Paris-Cairo a căzut joi în larg lângă o insulă grecească, având la bord 66 de persoane, dintre care 30 egipteni și 15 francezi.

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Un raport preliminar asupra cauzelor prăbușirii Airbus A320 al companiei EgyptAir, care efectua zborul Paris-Cairo, va fi făcut public într-o lună, a anunțat revista Al-Ahram, cu referire la șeful comisiei de anchetă, Ayman el-Mokaddem.

Egyptair - Sputnik Moldova
Dispariția avionului EgyptAir: iată ce s-a întâmplat

Potrivit lui, raportul va conține toate informațiile disponibile la momentul când va fi publicat, scrie Sputnik France.

Un Airbus A320 EgyptAir, care efectua zborul Paris-Cairo a căzut joi în larg lângă o insulă grecească, având la bord 66 de persoane, dintre care 30 egipteni și 15 francezi. Contactul cu avionul, care a fost pus în funcțiune în iulie 2003, a fost pierdut la 16 kilometri după intrarea în spațiul aerian egiptean și în momentul când se afla la altitudinea de zbor de 11.280 de metri.

În ziua următoare forțele armate egiptene au anunțat că au găsit părți ale avionului la 290 de kilometri de orașul Alexandria. Până în prezent cauzele prăbușirii avionului nu sunt cunoscute. Nu este exclusă nicio ipoteză, nici cea teroristă.

Fluxul de știri
0