Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu, de nerecunoscut, cu instrucțiunea ”pentru elicopter” în mână

© Mihai Ghimpu/FacebookMihai Ghimpu la nunta nepotului său, Dorin Chirtoacă
Mihai Ghimpu la nunta nepotului său, Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Înainte de nunta nepotului său, Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat pentru presă că le va dărui tinerilor însurăței un elicopter.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Mihai Ghimpu era aproape de nerecunoscut la nunta nepotului său, primarul capitalei Dorin Chirtoacă. Liderul liberalilor a venit la ceremonie îmbrăcat la patru ace, cu un buchet mare de trandafiri și cu o carte de dimensiuni impunătoare.

Mihai Ghimpu Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Surse: Ghimpu este dispus să plece foarte curând de la cârma PL

Poza în care dânsul apare în toată eleganța, ținând în mână florile și carte de dimensiuni peste cele obișnuite, a devenit imaginea de profil pe pagina sa de Facebook, iar asta i-a făcut pe oamenii cu memoria ascuțită să-și amintească de promisiunea că îi va dărui nepotului și soției acestuia un elicopter cu ocazia nunții celor doi.

Apariția sa cu o carte ”misterioasă” nu putea să nu provoace comentarii și supoziții.

Primele presupuneri, legate de cartea voluminoasă pe care a adus-o drept cadou la nuntă, sunt că aceasta este o instrucțiune privind exploatarea și conducerea elicopterului.

Unii comentatori au mers mult mai departe și au presupus că la această etapă liderul liberalilor așa și nu a reușit să adune bani pentru un elicopter, însă posibilitățile sale financiare i-au permis să cumpere o instrucțiune ”pentru elicopter”. Iar aparatul de zbor promis îi va fi dăruit lui Dorin Chirtoacă atunci când junele liberal se va căsători, așa cum vorbea adineauri, cu primăria.

Nici Mihai Ghimpu și nici Dorin Chirtoacă nu au fost de găsit pentru a comenta aceste zvonuri.

Fluxul de știri
0