Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce structură de securitate va păzi nunta lui Chirtoacă

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaСвадебный лимузин
Свадебный лимузин - Sputnik Moldova
Abonare
În această vineri, primarul capitalei Dorin Chirtoacă se însoară cu jurnalista Anișoara Loghin. Acest eveniment major din viața celor doi va fi păzit de agenţii unui serviciu de securitate.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Vineri urmează să aibă loc nunta primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta o ia de soție pe jurnalista din Moldova, Anișoara Loghin. Cei doi se vor cununa la catedrala Sfânta Teodora de la Sihla din Chișinău, iar securitatea și ordinea publică în timpul evenimentului vor fi vegheate de un serviciu specializat.

Cei doi nu oferă nicio informație despre locul unde va avea loc masa de nuntă de după ceremonia religioasă. Presa scrie că acest secret este păstrat pentru asigurarea unei sărbători liniștite, fără microfoanele și obiectivele jurnaliștilor.

Teodor Hodonoagă - Sputnik Moldova
Politică
Dorin Chirtoacă și-a găsit nașul (foto)

Așa dar, cine-i va păzi pe tinerii însurăței?

”Este vorba despre un eveniment privat. Acolo, unde acesta va avea loc, există un serviciu de pază, care va asigura ordinea și securitatea”, a declarat o sursă care a preferat să nu-i divulgăm numele.

Anterior, au devenit cunoscute numele nașilor lui Chirtoacă și Loghin. Aceștia sunt soții Natalia și Teodor Hodonoagă, originari din Moldova, dar care sunt stabiliți cu traiul în România.

Unele publicații au scris că nunta respectivă ar urma să aibă loc la unul dintre restaurantele din Valea Trandafirilor (sectorul Botanica al capitalei). Este vorba despre un local cu ieșire spre lac și care are o suprafață de circa trei mii de metri pătrați. Acesta are cinci săli pentru ceremonii și patru terase. Numărul exact al oaspeților care vor veni la nuntă rămâne deocamdată necunoscut, dar deservirea pentru o persoană în acest local costă cel puțin o mie de lei. Cea mai mare sală de ceremonii este de 350 de locuri.

Anterior au apărut și informații precum că Anișara Loghin nu mai vrea să fie împreună cu Dorin Chirtoacă. Despre aceasta a scris blogherul moldovean Eugen Luchianiuc.

Fluxul de știri
0