Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Chirtoacă și-a găsit nașul (foto)

© Teodor Hodonoagă/FacebookTeodor Hodonoagă
Teodor Hodonoagă - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin își vor juca vineri nunta într-un local din sectorul Botanica al Capitalei, iar nașii acestora sunt din România.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin vor fi cununați de medicul otolaringolog Hodonoagă Teodor şi de soţia acestuia, Natalia. Informația a fost publicată în exclusivitate de portalul Unica, care citează surse din anturajul primarului Capitalei Republicii Moldova.

Sursa mai precizează că nașii sunt stabiliți cu traiul în România, iar Teodor Hodonoagă este colegul de clasă a lui Dorin Chirtoacă și sunt prieteni din copilărie.

Primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin vor juca vineri nunta într-un local din sectorul Botanica al Capitalei, iar cununia religioasă va avea loc în aceeași zi la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla" din Chișinău.

© Teodor Hodonoagă/FacebookTeodor și Natalia Hodonoagă
Teodor și Natalia Hodonoagă - Sputnik Moldova
Teodor și Natalia Hodonoagă
Fluxul de știri
0