FSB: dispariția avionului EgyptAir ar putea fi un atac terorist

© Анна НефедоваЗаседание Совета руководителей органов Безопасности и спецслужб участников СНГ
Заседание Совета руководителей органов Безопасности и спецслужб участников СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciile speciale trebuie să întreprindă măsuri pentru investigarea infracțiunii, a declarat șeful FSB al FR la ședința Consiliului conducătorilor organelor securității și ai serviciilor speciale din CSI.

CHIȘINĂU, 19 mai —  Sputnik. Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, Aleksandr Bortnikov, a chemat serviciile speciale să se unească pentru a investiga circumstanțele dispariției aeronavei EgyptAir.

Avionul de pasageri MS804 al companiei aeriene EgyptAir, care zbura de la Paris la Cairo, a dispărut de pe radare joi noaptea. La bord se aflau 66 de persoane, inclusiv membrii echipajului. Aeronava decolase de pe aeroportul „Charles de Gaulle".

Egyptair - Sputnik Moldova
Dispariția avionului EgyptAir: iată ce s-a întâmplat

„După toate probabilitățile, acesta este un act terorist, iar noi trebuie să întreprindem măsuri pentru a investiga această crimă odioasă", a spus Bortnikov joi la Minsk în cadrul ședinței Consiliului conducătorilor organelor securității și ai serviciilor speciale din CSI, transmite Sputnik Belarus.

La ședință participă șefii serviciilor speciale din țările CSI, precum și reprezentanți ai serviciilor speciale din Germania, Spania, Italia, Franța.

Anterior, ministrul Aviației al Egiptului s-a adresat către mass-media cu rugămintea să utilizeze formula „avionul dispărut" atunci când vorbesc despre aeronava companiei egiptene care s-a pierdut deasupra Mării Mediterane.

Fluxul de știri
0