Producția înghețatei „Obama cel mic" a fost sistată

© REUTERS/ Ice cream factory Slavitsa/Handout via REUTERSObamka
Obamka - Sputnik Moldova
Abonare
În pofida anunțurilor directorului financiar al companiei „Slavitsa" despre faptul că produsul se produce în cantități industriale, partida a fost una de probă și firma a refuzat să mai producă această marcă de înghețată.

CHIȘINĂU, 18 mai — Sputnik. Fabrica de înghețată „Slavitsa" a sistat producerea înghețatei cu glazură de ciocolată „Obama cel mic" (Obamka), informează RIA Novosti, cu referire la portalul întreprinzătorilor сhelny-вiz.ru.

Буэнос-Айрес - Sputnik Moldova
Obama, dansator de tango argentinian

Potrivit mass-mediei, în pofida anunțurilor de pe rețelele de socializare ale directorului financiar al companiei „Slavitsa", Anatolie Raghimhanov, despre faptul că această marcă de înghețată se produce în cantități industriale, partida a fost una de probă și firma a refuzat să o mai producă.

Un reprezentant al SUA a declarat anterior pentru Reuters că Washingtonul „este dezamăgit de antiamericanismul cu tentă de discriminare sau rasistă".

Publicațiile străine nu au trecut cu vederea inovația de pe piața rusească. În special, The New York Post a dejucat situația prin a scrie că această înghețată este o tentativă a companiei de a profita de relațiile dintre Moscova și Washington care se răcesc.

Fluxul de știri
0