Obama, dansator de tango argentinian

© Sputnik / В. Дунаев / Accesați arhiva multimediaБуэнос-Айрес
Буэнос-Айрес - Sputnik Moldova
Abonare
Aflat în vizită la Buenos Aires, președintele SUA a fost convins ca să iasă pe ringul de dans și să demonstreze împreună cu o dansatoare profesionistă cât de tare este la capitolul „pasiunea dansului”.

CHIȘINĂU, 24 mar — Sputnik. În cadrul recepției oferite de președintele Argentinei Mauricio Macri, la Buenos Aires, cuplul prezidențial american a dansat un tangou argentinian, însă nu împreună, ci fiecare cu un alt partener, transmite RIA Novosti cu referire la agenția „Associated Press".

USA:s president Barack Obama - Sputnik Moldova
Politolog: Obama întoarce Cuba în sfera intereselor externe ale SUA

Inițial, liderul american a refuzat să iasă pe ringul de dans cu domnișoara care l-a invitat în timpul dineului. Însă a acceptat peste un anumit timp, demonstrând împreună cu partenera sa câțiva pași de dans impresionanți. În acelaşi timp, soția sa dansa cu un alt partener.

Obama a sosit miercuri în Argentina într-o vizită oficială, aceasta fiind prima vizită din ultimii 19 ani a unui președinte al SUA în această țară latinoamericană.

În ajun, un alt filmuleț cu participarea lui Obama a provocat o reacție furtunoasă din partea internauților. În cadrul vizitei sale în Cuba, președintele SUA a participat la o conferință de presă, la finele căreia a încercat să-l bată pe umăr pe liderul Insulei Libertății. Însă Raul Castro i-a apucat mâna lui Obama și i-a fluturat-o în aer.

Fluxul de știri
0