Politician român: ne-am săturat de ambasadele străine care susțin homosexualii

© Sputnik / Андрей Стенин / Accesați arhiva multimediaГей-парад в Стамбуле, Parada gay
Гей-парад в Стамбуле, Parada gay - Sputnik Moldova
Abonare
"Dacă cele 27 de ambasade care susțin parada gay de la București din 25 iunie îi iubesc atât de mult pe homosexuali, pe lesbiene, pe bisexuali, pe transgenderi și pe intersexiști, în curând o să ne bage pe gât și zoofilii, pedofilii și necrofilii, că doar sunt drepturile omului!", scrie Bogdan Diaconu.

CHIȘINĂU, 17 mai — Sputnik. Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a reacționat printr-o postare pe Facebook, la planurile de a fi organizată o paradă gay pe 25 iunie la București.

Politicianul, care este și candidat la primăria Capitalei române, critică ingerința ambasadelor străine în promovarea viciilor în societatea românească.

„Ne-am săturat de ambasadele străine a căror mare misiune istorică este încurajarea homosexualității. Ne-am săturat de ambasadele care ne dau sfaturi anti-corupție în timp ce multinaționalele străine vin și corup la greu în România, cu sprijinul direct al ambasadelor. Ne-am săturat să ni se tot bage pe gât parade de homosexuali și să fim transformați în Sodoma și Gomora", a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Diaconu: Clubul homosexualilor să fie în clădirea Ambasadei Olandei

El previne opinia publică de urmările grave ale susținerii homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor, transgenderilor și intersexiștilor va fi urmată de alte lucruri nefirești creștinilor „o să ne bage pe gât și zoofilii, pedofilii și necrofilii, că doar sunt drepturile omului!".

Bogdan Diaconu face apel la tradiție și valorile creștine.

„România este o țară creștină și nu avem nevoie să ne învețe ambasadele străine cum să ne comportăm, cum să ne închinăm și pe cine să respectăm. Noi ne respectăm strămoșii care au murit pentru acest neam și ne respectăm credința care ne-a fost lumină în vremuri grele, așa cum ne este și acum când suntem supuși presiunilor externe doar, doar ne vom lepăda de istoria și de tradiția noastră. Acest lucru însă nu se va întâmpla!"

Politicianul român este indignat de faptul că vecinii României reușesc să se opună cu vehemență acestui curent împotriva firii, iar guvernarea română pleacă capul comandamentelor de la Bruxelles.

„Ne-am săturat de Comisia Europeană, aflată în fruntea listei susținătorilor homosexualității, care duce Europa de râpă, care este indiferentă la sărăcirea populației și la islamizarea Europei, dar care nu mai poate de grija sexului", scrie Diaconu.

"Până și Ungaria a devenit o susținătoare a homosexualității. Iată așadar cât de creștin e Viktor Orban: a ajuns să ne dea sfaturi de acceptare a homosexualilor!", continuă el.

Candidatul la primăria Bucureștiului accentuează că atât el, cât și partidul pe care îl conduce se vor opune homosexualității și paradelor gay. 

Fluxul de știri
0