Diaconu: Clubul homosexualilor să fie în clădirea Ambasadei Olandei

© Bogdan Diaconu, FacebookPreședintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită , Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Partidului România Unită a declarat că inițiativa Ambasadei Olandei din București „reprezintă un afront grav la adresa poporului român, a tradiției și a istoriei sale" și îi recomandă să le facă club homosexualilor în interiorul clădirii în care funcționează.

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a publicat pe o rețea de socializare o reacție cu privire la anunțul făcut de Ambasada Olandei despre organizarea unui atelier de lucru la care se va discuta despre crearea în mediile universitare a unor cluburi pentru homosexuali, transsexuali și lesbiene. El recomandă Ambasadei să deschidă un club pentru minoritățile sexuale în interiorul clădirii în care funcționează.

„Pentru că Ambasada Olandei este campioană la recomandări, iar acum susține crearea de cluburi pentru homosexuali în universitățile din România, îi recomandăm la rândul nostru Ambasadei să le facă un club homosexualilor în interiorul clădirii în care funcționează!", a scris președintele PRU pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Diaconu a mai scris că inițiativa Ambasadei Olandei din București „reprezintă un afront grav la adresa poporului român, a tradiției și a istoriei sale", întrucât aceasta s-a transformat într-o platformă de promovare a homosexualității într-o țară creștină. Președintele PRU se arată indignat de lipsa unei reacții a Ministerului de Externe al României, care, în opinia sa, ar trebui să ia atitudine.

Fluxul de știri
0