Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reglări de conturi între interlopi. Unul a fost împușcat în cap

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaOmor, împușcare, В центре Москвы обнаружено тело мужчины с огнестрельным ранением
Omor, împușcare, В центре Москвы обнаружено тело мужчины с огнестрельным ранением - Sputnik Moldova
Abonare
Interlopii mai tineri ar fi încercat să-i înlăture de la ”treburi” pe cei mai în vârstă. A urmat o adevărată bătălie, iar unul dintre cei implicați în acest reglări de conturi și împărțire a sferelor de influență ar fost împușcat în cap dintr-un pistol automat.

CHIȘINĂU, 17 mai Sputnik. Presupusul interlop care a fost împușcat ar fi făcut parte din gruparea ”Makena”, ce controla partea de sud a țării. Oamenii legii au reținut cinci suspecți, pe care îi bănuiesc că ar avea legătură cu acest omor. Au fost ridicare în cadrul unor percheziții și corpuri delicte, inclusiv arme. Despre acest caz a relatat canal3.md, cu referire la reprezentanții organelor de drept.

Арест молдавского криминального авторитета Китайца - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Interlopul moldovean zis „Kitaeţ” a fost extrădat din Grecia

Potrivit sursei, omorul ar fi fost comis acum o lună, după ce între interlopi ar fi apărut mai multe neînțelegeri privind deținerea controlului asupra unor sfere de influență. A urmat o încăierare, un interlop ar fi fost urmărit de către alții pe un câmp, după care a fost asasinat.

Reprezentanții organelor de drept au investigat acest caz timp de o lună, iar la 15 mai curent ofiţerii Direcţiei combaterea crimelor grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, alături de colegii lor din raionul Cantemir, însoţiţi de procurori şi mascaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger”, au descins în locuinţele câtorva indivizi din sudul ţării, pentru a reţine persoanele suspectate de comiterea omorului.

Procurorii au cerut câte 30 de zile de arest pentru suspecți și susțin că dispun de toate probele necesare pentru a-i bănui pe cei ridicați de mascați de implicare în comiterea faptelor incriminate.

Fluxul de știri
0