Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un cap de porc în faţa biroului de deputat al Angelei Merkel. Ce spune poliţia

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaКанцлер Германии Ангела Меркель
Канцлер Германии Ангела Меркель - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia germană a descoperit un cap de porc în faţa biroului de deputat a cancelarului german Angela Merkel, dar şi o inscripţie cu injurii.

CHIŞINĂU, 15 mai — Sputnik. O patrulă de poliţie a descoperit în faţa permanenţei cancelarului Angela Merkel în circumscripţia sa din nord-estul Germaniei un cap de porc şi "o inscripţie insultătoare", relatează AFP, citată de agerpres.ro.

Ситуация с беженцами на греческом острове Лесбос - Sputnik Moldova
Unde va ajunge Merkel cu politica sa față de migranți

Potrivit poliţiei, capul animalului a fost descoperit în zorii zilei de sâmbătă în faţa biroului de deputat al Angelei Merkel la Stralsund, unde aceasta este parlamentar deja de 26 de ani.

Poliţia din Neubrandebourg a refuzat să ofere orice detaliu privind conţinutul injuriilor, precizând doar că acestea erau îndreptate împotriva cancelarului conservator.

În ultima perioadă, Angela Merkel este criticată dur pentru politica sa de deschidere faţă de imigranţi. Totodată, ea a pierdut mult din susţinerea germanilor, care sunt îngrijoraţi în legătură cu venirea a peste un milion de solicitanţi de azil în 2015.

Mai mult decât atât, Merkel a fost criticată ăpentru politica pe care o promovează şi în cadrul partidului său, Uniunea Creştin-Democrată (CDU).

Fluxul de știri
0