Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A crezut că va câştiga bani, dar a fost bătut şi jefuit

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia a reţinut trei indivizi care acum o săptămână ar fi agresat fizic şi ar fi tâlhărit un şofer din capitală.

CHIŞINĂU, 15 mai — Sputnik. potrivit poliţiei, bărbații au vârste cuprinse între 25 și 37 de ani şi sunt domiciliați în satul Răzeni, raionul Ialoveni. Aceştia au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de tâlhărie.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 spre 7 mai. O persoană a alertat poliția din Ialoveni, afirmând că a fost amenințată cu o armă de model necunoscut, agresată fizic și deposedată de bunuri personale.

Victima, un bărbat de 27 de ani, locuitor al capitalei a declarat că a fost oprit insistent de trei indivizi, în timp ce se deplasa cu automobilul personal de model „Dacia Logan", în sectorul Botanica.

poliţia - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Hoții ți-au spart mașina? Află ce trebuie să faci

Aceștia l-au rugat să-i transporte în comuna Ghidighici contra sumei de 130 de lei, iar șoferul a acceptat. Ajunşi la destinaţie, indivizii i-au solicitat conducătorului auto să-i transporte în satul Horăşti, r-nul Ialoveni, promiţându-i pentru servicii suma de circa 400 de lei.

În jurul orei 01:30, în satul Răzeni, persoana de pe bancheta din faţă, a scos un obiect asemănător cu un pistol şi l-a amenințat pe șofer, cerându-i să le dea toţi banii. Ulterior, pasagerul din spate a preluat obiectul, presupusa armă, și i-a aplicat proprietarului mașinii multiple lovituri pe tot corpul, după care i-au luat toţi bani, telefon mobil, fugind apoi într-o direcție necunoscută.

Victima a alertat imediat poliția.

„La 12 mai, urmare a acțiunilor întreprinse de angajaţii IP Ialoveni, suspecții au fost reținuți. Aceștia nu sunt la prima abatere de la legislație, anterior fiind condamnați pentru viol, furt, răpire de transport și jaf", precizează Inspectoratul General al Poliţiei.

Pentru fapta comisă, suspecții riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Bunurile sustrase au fost parţial ridicate și urmează să fie restituite proprietarului.

Fluxul de știri
0