Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În casa unui locuitor din Basarabeasca au fost găsite 8 kg de droguri

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Direcției pentru Combaterea Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații au descoperit la un locuitor din Basarabeasca o cantitate importantă de substanțe narcotice.

CHIȘINĂU, 13 mai — Sputnik. Oamenii legii au descoperit în casa unui locuitor de 55 de ani din Basarabeasca 8 kg de marijuana.

Борьба с преступностью - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Amanții adunau bani pentru nuntă, vânzând substanţe narcotice

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General de Poliție al MAI al RM, perchezițiile în casa suspectului au fost efectuate în urma unei informații operative primite de ofițerii departamentului. În consecință, polițiștii au depistat opt saci, în fiecare dintre care se afla câte un kilogram de marijuana.

Valoarea totală a substanței narcotice constituie aproximativ 320 de mii de lei. Ancheta a clarificat că marfa urma să fie livrată în Ucraina și Rusia.

Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal, conform căruia suspectul riscă de la 7 la 15 ani de privațiune de libertate. Ancheta urmează să afle dacă infractorul a avut complici.

De la începutul anului 2016, polițiștii au scos din circuit pe teritoriul Moldovei aproximativ 11 kg de marijuana.

Fluxul de știri
0