Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce au căutat ofiţerii SIS la „Termoelectrica”

© Sputnik / Miroslav RotariOfiter SIS СИБ
Ofiter SIS СИБ - Sputnik Moldova
Abonare
Ofiţerii SIS au organizat pentru angajaţii SA „Termoelectrica” un seminar instructiv-practic în domeniul securităţii antiteroriste.

CHIŞINĂU, 7 mai – Sputnik. Serviciul de Informaţii şi Securitate continuă seria de măsuri cu caracter instructiv-practic în domeniul securităţii antiteroriste, destinate instituţiilor de importanţă strategică, parte a infrastructurii critice naţionale.

SIS СИБ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Raid antiterorist al ofiţerilor SIS la două centre comerciale din Chişinău

Centrul Antiterorist al SIS a desfăşurat  o instruire în cadrul „Termoelectrica” S.A. Activitatea se înscrie în complexul de acţiuni orientate spre consolidarea sistemului naţional de prevenire şi combatere a manifestărilor teroriste, în special, în sistemul naţional de energetică.

În cadrul instruirii, angajaţii întreprinderii au fost informaţi privind aspecte generale ale terorismului, tacticile utilizate de entităţile teroriste asupra obiectivelor strategice ale sistemului energetic, măsurile legislative, organizatorice şi practice, desfăşurate la nivel naţional şi internaţional pe palierul de prevenire şi combatere a terorismului. 

De asemenea, ofiţerii de informaţii au adus la cunoştinţa auditoriului regulile obligatorii ce trebuie întreprinse în situaţiile de criză teroristă şi recomandările de organizare a procesului de pază şi protecţie la obiectivele gestionate.

Fluxul de știri
0