Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pregătirile pentru ”Miss Cimitir 2016” iau amploare

© Sputnik / Rodion PROCAMiss cimitir
Miss cimitir - Sputnik Moldova
Abonare
Pantofii cu tocuri înalte, fustele foarte scurte (și/sau foarte transparente, sau, pur și simplu foarte atrăgătoare, de la caz la caz), sunt la mare căutare în preajma Paștelui Blajinilor.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Pe rețelele de socializare au apărut deja primele ”informații” și ”anunțuri” ce vizează ”ediția 2016” a ”evenimentului Miss cimitir”.

Cu alte cuvinte, este vorba despre o tendință mai recentă în ”moda moldovenească”, ce constă în etalarea frumuseții feminine, machiate și învestmântate cât mai sexy și cât mai extravagant, tocmai atunci când sunt vizitate cimitirele pentru a fi pomeniți răposații – la Paștele Blajinilor.

Tom & Jerry - Sputnik Moldova
Desenele animate „Tom şi Jerry", cauza violențelor din Orientul Mijlociu

Unul dintre cei care au remarcat ”pregătirile” pentru ”ediția din acest an” a ”evenimentului” este actorul Emilian Crețu.

Mai în glumă, mai în serios, el a postat un clip video cu ”Emisiunea: DaSuntRomân… MISS Țîntirim 2016!!!”.

”Vauuu, Emiliane, ce ne faci, Iar în Miss tu te îmbraci, De data asta-i "Miss Țîntirim", Pentru ca noi să zâmbim…., Asta-i Moldova, ce păcat, Dar realitatea-i arătat, Bună treabă ai făcut, Mie tare mi-a plăcut…” – acesta este unul dintre comentariile la postarea actorului Emilian Crețu.

În anii precedenți, după Paștele Blajinilor au apărut o mulțime de comentarii critice despre faptul că unii nu merg la cimitir pentru a-și aminti de cei drepți, ci pentru a se arăta în toată splendoarea în fața celor care sunt prezenți acolo.

© pagina de Facebook a actorului Emilian CrețuParodie despre ”Miss Cimitir 2016”, pagina de Facebook a actorului Emilian Crețu
Parodie despre ”Miss Cimitir 2016”, pagina de Facebook a actorului Emilian Crețu - Sputnik Moldova
Parodie despre ”Miss Cimitir 2016”, pagina de Facebook a actorului Emilian Crețu
Fluxul de știri
0