Învățătoare „sexy și rea", contrabandistă ”cu acte în regulă”

© Alina Idriceanu/FacebookAlina Idriceanu
Alina Idriceanu - Sputnik Moldova
Abonare
O învățătoare în vârstă de douăzeci și șase de ani din județul Prahova a fost ridicată de autorități chiar în timpul orelor din cauza amenzilor de aproape 10.000 de lei și contrabandei cu țigări.

BUCUREŞTI, 5 mai — Sputnik. Sătenii din comuna Tătărăni spun că femeia este foarte frumoasă, dar și un pericol public, informează exclusiv24.net.

Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Contrabanda cu ţigări la vama moldo-română se va prăbuși în 10 zile

Alina Idriceanu, în vârstă de 26 de ani, este din 2016 învățătoare suplinitoare la Școala Bălțați din comuna Tătărăni, județul Prahova. Poliția a ridicat-o de la catedră chiar zilele acestea din cauza contrabandei cu țigări de la vama Albița. Alina a absolvit Dreptul și sătenii o consideră o adevărată pacoste.

Pe 6 februarie, învățătoarea a fost prinsă în Vama Albița cu un autoturism, transportând țigări de contrabandă. Inspectorii vamali au descoperit în locuri special amenajate ale autoturismului peste 5 mii de țigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Țigaretele, în valoare totală de 1.255 lei românești, au fost reținute, invatatoarea a fost amendată cu 6.000 lei, iar autoturismul i-a fost confiscat.

Magistrații Tribunalului Vaslui au decis ca tânăra să fie cercetată în stare de libertate, sub control judiciar, scrie estnews.ro.

Ea a fost chemată la comisia de disciplină a școlii.

La Primărie are amenzi de aproape 10.000 de lei. În plus, are o condamnare penală pe fond pentru că a agresat doi consăteni și a atacat cu cuțitul o vecină.

"Nu e proastă deloc şi e chiar frumoasă, dar e o pacoste! Sare la bătaie, scoate cuțitul, face contrabandă şi are multe procese", spun sătenii despre ea.

Învățătoarea sexy şi rea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. În urma contestaţiei a scăpat doar cu control judiciar, asa că se va putea întoarce în faţa elevilor, scrie exclusiv24.ro

Fluxul de știri
0