Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara și Dorin sparg tăcerea. Declarația surprinzătoare a celor doi

© ProTVDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Noaprea Învierii Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin au fost surprinși împreună la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla, care este amplasată în centrul capitalei. Cei doi au ”scăpat” și câteva vorbe despre planurile lor din perioada imediat următoare.

CHIȘINĂU, 1 mai – Sputnik. Primarul capitalei Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin au fost văzuți împreună la slujba din Noaptea Învierii. Ei au venit la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla. Potrivit ProTV, cei doi susțin că se vor cununa și își vor juca nunta pe 20 mai curent.

Mihai Ghimpu și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin despre primarul de Chișinău, "beat la volan" şi "mâna PLDM-ului"

Un alt secret dezvăluit de cei doi este că tot la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla va avea loc cununia lor religioasă.

Chirtoacă a subliniat că face acest anunț ”ca să se liniștească cei care și-au făcut meseria de a spune minciuni în Postul Mare”.

Anterior în presă au apărut informații despre faptul că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin nu ar mai f împreună. Despre despărțirea celor doi s-a vorbit după ce Chirtoacă a scăpat câteva lacrimi la o conferință de presă, atunci când a fost întrebat despre nunta preconizată cu Anișoara Loghin.

Această scăpare emoțională a servit, ce mai probabil, un temei pentru comentarii și presupuneri.

Ulterior a apărut și un material publicat de blogherul Eugen Luchianiuc. Acesta susținea că sursele sale i-au oferit informații despre faptul că Anișoara Loghin l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, iar unul dintre motive ar fi acela că primarul ar face abuz de băuturi spirtoase.

Până la ora actuală cei doi nu au fost de găsit pentru a comenta această știre, iar alte declarații despre ceea ce a scris presa cel puțin deocamdată ei nu au făcut.

Fluxul de știri
0