Anișoara Loghin despre primarul de Chișinău, "beat la volan" şi "mâna PLDM-ului"

© Facebook / Anişoara LoghinMihai Ghimpu și Anișoara Loghin
Mihai Ghimpu și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Un cititor fidel al portalului Sputnik Moldova ne-a expediat un link cu o înregistrare video în care Anişoara Loghin, despre care s-a scris în presă că l-ar fi părăsit pe Dorin Chirtoacă, vorbeşte despre reţinerea acestuia de către oamenii legii pentru că ar fi urcat băut la volan.

CHIŞINĂU, 27 apr – Sputnik. Informaţiile controversate apărute în presă despre faptul că Dorin Chirtoacă, primarul municipiului Chișinău, ar fi fost părăsit de Anişoara Loghin au provocat până şi bănuieli privind implicarea serviciilor secrete ale unor state în viaţa şi cariera primarului de Chişinău. În acest context, unul dintre cititorii noştri fideli ne-a expediat un material video despre peripeţiile rutiere nocturne ale primarului liberal al Chişinăului.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Politică
Blogher: Dorin, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

Este vorba despre o ştire difuzată la 3 iulie 2014 de postul de televiziune ProTV. În acea ştire se spune că primarul Chişinăului a fost tras pe dreapta în timp ce venea spre Chişinău. Asta după ce un tânăr ar fi sunat la poliţie şi a povestit că Dorin Chirtoacă ar fi urcat la volan în stare de ebrietate.

Informaţia aşa şi nu s-a adeverit, deoarece testul de alcoolemie a arătat contrariul.

Dat fiind faptul că incidentul a avut loc în prag de campanie electorală, Chirtoacă a calificat verificările la care a fost supus şi faptul că a fost filmat drept acţiuni cu tentă electorală.

Ulterior, mai mulţi reprezentanţi ai PL au adus acuzaţii liberal-democraţilor, spunând că PLDM, care controla la acea vreme Ministerul Afacerilor Interne, ar fi organizat această farsă pentru a-l denigra pe Chirtoacă.

Fluxul de știri
0