Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cadouri pascale pentru nevoiași din partea Asociației Orașelor

© Asociația Orașelor din MoldovaAsociația Orașelor din Moldova distribuie cadouri de Paști pentru nevoiași
Asociația Orașelor din Moldova distribuie cadouri de Paști pentru nevoiași - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe orașe din Moldova, care sunt și centre raionale, au decis să formeze o asociație a puterilor locale. Această structură deja a anunțat că a luat ființă printr-un gest pascal de caritate.

CHIȘINĂU, 29 apr — Sputnik. Asociația „Orașele Moldovei” a oferit peste 5 mii de cadouri în Săptămâna Mare. De darurile din partea asociației s-au bucurat nevoiașii din două orașe ale țării. Faptul creării acestei platforme a puterilor locale a devenit cunoscut recent.

Ремонт дорог на въезде в город Оргеев - Sputnik Moldova
Societate
Orașele din Moldova se asociază și lansează o platformă de dezvoltare regională

Reprezentanții asociației au distribuit vin roșu de calitate și pască pensionarilor, persoanelor cu nevoi speciale și mai multor familii cu venituri modeste.

Acțiunea de caritate a avut loc în cele 9 centre raionale care au aderat din start la această structură a puterilor locale și anume: în Orhei, Anenii Noi, Leova, Rezina, Hâncești, Criuleni, Căușeni, Strășeni și Ștefan Vodă.

„Ținem să informăm că aceasta este prima acțiune de caritate a Asociației, pe viitor urmând să fie organizate și altele. Potrivit planului de dezvoltare, prin conjugarea eforturilor, asociația își propune să constituie un pilon de bază al orașelor în vederea modernizării și realizării unei autonomii locale reale cu un cadru strategic economic durabil”, se arată într-un comunicat difuzat de asociație.

Fluxul de știri
0