Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mari traficanți de heroină și amfetamină, legați la Chișinău

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaРабота экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО
Работа экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a investigat mai bine de trei luni activitatea unei grupări criminale, pentru a acumula o bază suficientă de probe, dar și pentru a-i reține în flagrant pe infractori. Dealerii specializați în comerțul cu droguri riscă termene mari de privațiune de libertate.

CHIȘINĂU, 29 apr — Sputnik. Poliția din Chișinău a pus capăt activității unui grup criminal, care se desfășura în capitală o activitate de difuzare a unor loturilor mari de substanțe narcotice. Este vorba despre heroină și amfetamină.

Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost anihilată o rețea de furnizare a narcoticelor din Moldova în Rusia

Potrivit organelor de drept, din această formațiune făceau parte patru persoane cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani. Aceștia au fost urmăriți aproximativ trei luni. În acest răstim, poliția a adunat suficiente dovezi pentru a-i reține pe suspecți.

Doi tineri, membri ai grupării, au fost reținuți în flagrant, atunci când ofițerii care acționau sub acoperire au cumpărat de la ei marfă. Oamenii legii au efectuat o serie de percheziții. La dimiciliile unora dintre suspecți au fost găsite substanțe narcotice, utilaj pentru fabricarea lor și un cântar special.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 72 de ore. Oamenii legii au intentat un dosar penal. Suspecții riscă de la 7 până la 15 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0