Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost anihilată o rețea de furnizare a narcoticelor din Moldova în Rusia

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Abonare
Suspecții s-au aflat în vizorul organelor de drept mai bine de trei luni şi au fost reţinuţi la încercarea de trecere a hotarului.

 

CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Colaboratorii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii au dejucat activitatea criminală a unei grupări specializate în furnizarea substanţelor narcotice din Moldova în Rusia.

Ситуация в городе Ош - Sputnik Moldova
Un cetățean moldovean, prins cu haşiş la frontiera Republicii Belarus

Potrivit poliției, la încercarea de traversare a hotarului cu 20 de kg de marijuana prin punctul de trecere Vulcănești-Vinogradnoe, au fost reținute patru persoane, inclusiv un cetățean al Ucrainei care locuiește în prezent pe teritoriul Moldovei.

Organele de drept au urmărit acțiunile suspecților pe parcursul a trei luni și au clarificat că în procesul de transportare a  drogurilor peste hotare, aceştia schimbau mijloacele de transport și numerele de înmatriculare pentru a nu trezi suspiciunea poliției. Membrii grupării infracționale au sperat să vândă ultimul lot de narcotice în Rusia cu aproximativ 60 de mii de euro.

În privinţa suspecţilor au fost iniţiate dosare penale, aceştia riscând între 7 și 15 ani de privațiune de libertate.

 

Fluxul de știri
0