Divorţ în familia Băsescu

© privesc.euTraian Băsescu
Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit presei române, cei doi soți nu se mai înțeleg, iar tensiunea între ei ar dura de ceva vreme.

CHIŞINĂU, 28 apr – Sputnik. Fiica cea mică a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, Elena este pe cale de a divorţa.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Blogher: Primarul de Chișinău, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

Potrivit presei române, Elena şi soţul său Bogdan, nu se mai înţeleg. Tensiunea între cei doi ar dura de ceva vreme, iar după cea de-a doua naştere a Elenei, neînţelegerile dintre cei doi soţi s-au amplificat.

Mai mulţi apropiaţi ai cuplului susţin că sfârşitul mariajului e aproape.

„Încă de la începuturile lor a fost o relaţie în care “Găina” a cântat exclusiv. Un Traian Băsescu, deghizat în femeie: extrem de autoritară, înfiptă, vicleană, fără stat la discuţii, caracter care l-a subjugat instant pe Syda, care a devenit treptat redus de la funcţiile sale de bărbat, cap de familie”, scrie presa de la Bucureşti. 

Cei doi sunt împreună de şapte ani. S-au căsătorit în 2012, un an mai târziu s-a născut fiica lor Sofia Anais (3 ani), iar anul trecut în ianuarie, EBA şi Syda au devenit părinţii unui băieţel pe nume Traian.

Fiica cea mare a lui Băsescu, de asemenea, a trecut printr-un divorţ. Ioana a fost căsătorită timp de trei ani cu solistul formaţiei Proconsul, de care a divorţat, iar în 2014 s-a căsătorit cu un avocat din Bucureşti.

Fluxul de știri
0