Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va circula transportul public din capitală la Paști

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru că mulți locuitori ai capitalei vor să participe la slujba de Înviere ținută în biserici, s-a deciis că transportul public va circula în capitală până mai târyiu decât de obicei.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. În noaptea dinaintea Paștelui, transportul public își va modifica orarul de circulație pentru comoditatea cetățenilor.

Astfel, la 30 aprilie, autobuzele și troleibuzele vor circula până la miezul nopții, iar microbuzele — chiar până mai târziu, în funcție de fluxul de călători.

Toamna de Aur Orhei - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De Paște, 6 mii de orheieni vor primi gratuit produse alimentare

În următoarele două zile — pe data de 1 și 2 mai — se va stabili câte autobuze vor circula pe ruta nr.10 (care circulă în comuna Grătiești), nr.26 (de pe strada Alba-Iulia până pe strada Doina, cimitirul Sfântul Lazăr), dar și nr.28 (de pe strada Alecsandri până în satul Hulboaca), după ce va fi analizat fluxului de pasageri.

Aceste măsuri au fost luate în legătură cu faptul că în biserici vor avea loc slujbe de Înviere.

Mai mult decât atât, a fost adoptată decizia cu privire la reglementarea accesului transportului privat la cimitirele din capitală în ajun de Paștele Blajinilor. Astfel, de la 5 la 9 mai va fi restricționat accesului acestuia în cimitirul "Sfântul Lazăr, iar pentru celelalte cimitire decizia va intra în vigoare de la 6 mai.

Fluxul de știri
0