Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pavel Filip vine cu darea de seamă în faţa poporului

© Sputnik / Мирослав РотарьГодовщина вывода советских войск из Афганистана
Годовщина вывода советских войск из Афганистана - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul Filip împlineşte la 28 aprilie 100 de zile de la votul de învestire, iar premierul va ieşi cu un raport în faţa presei.

CHIŞINĂU, 28 apr – Sputnik. Premierul Pavel Filip va prezenta, joi, raportul pentru 100 de zile de activitate a Guvernului pe care îl conduce.

Evenimentul va avea loc la Guvern, începând cu ora 13.00. 

Pavel Filip la şedinţa de acordare a votului de încredere Guvernului - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pavel Filip: venim să ne asumăm o şansă mult mai complexă

Cabinetul Filip a fost învestit de Parlament la 20 ianuarie. Pavel Filip a declarat atunci în faţa deputaţilor că vine în fruntea Guvernului cu o responsabilitate complexă.

„Moldova are nevoie mai mult ca oricând de stabilitate. Ştim de unde plecăm, formăm acest guvern pe fundalul unei lipse uriaşe de încredere din partea cetăţenilor în clasa politică. Nu venim cu promisiuni şi angajamente. Vă propun să acceptaţi un guvern cu abordare mai mult tehnică decât ideologică”, a declarat Filip.

Premierul a precizat la 20 ianuarie că Moldova nu are nevoie de Guvern care să spună vorbe frumoasă, ci de unul care să câştige încrederea pas cu pas prin acţiuni concrete.

Fluxul de știri
0