Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi mecanisme de monitorizare a angajaţilor vamali

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal aeroport
Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Abonare
O echipă de evaluatori din cadrul Aparatului Central al Serviciului Vamal vor fi detaşaţi la posturile vamale pentru monitorizarea activităţii angajaţilor din sistem.

CHIŞINĂU, 27 apr – Sputnik. Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a anunțat la Otaci inițierea unor proceduri de monitorizare a activității posturilor vamale, care vor fi efectuate de către o echipă de evaluatori din cadrul Aparatului Central. 

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vameşii vor fi filmaţi la locul de muncă

”Scopul de bază al acestor măsuri este de a monitoriza activitatea tuturor inspectorilor vamali, prin identificarea carențelor și elaborarea recomandărilor de rigoare”, a declarat Vrabie.

Şeful de la Vamă a menționat că astfel de proceduri vor fi aplicate la toate posturile vamale care atestă un flux sporit de mărfuri și călători.

O următoare intervenție în cadrul posturilor vamale o va constitui substituirea temporară a actualilor angajați cu colaboratori detașați din alte subdiviziuni în vederea stabilirii unor eventuale diferențe a indicatorilor de progres.

Vrabie s-a întâlnit şi cu angajații Birourilor Vamale Briceni și Bălți. În cadrul întrevederilor, angajații subdiviziunilor au invocat un nivel scăzut al salarizării în comparație cu responsabilitățile și riscurile aferente funcțiilor deținute.

 

 

Fluxul de știri
0