Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Efectivul penitenciarelor a fost suplimentat

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
La Centrul Instructiv al Departamentului Instituţiilor Penitenciare au fost pregătiţi 18 ofiţeri pentru a fi detaşaţi în instituţiile penitenciare din ţară.

CHIŞINĂU, 25 apr – Sputnik. Un grup din 18 ofiţeri nou angajaţi, detaşaţi la Centrul Instructiv al Departamentului Instituţiilor Penitenciare, au depus jurământul privind satisfacerea serviciului penitenciar cu devotament, dăruire de sine, întru respectarea drepturilor şi demnităţii umane. 

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Penitenciarul 13 va fi transformat în muzeu

Evenimentul s-a desfăşurat pe platoul de pe teritoriul Centrului Instructiv. Aceasta este prima  promoţie de ofiţeri, încadraţi în sistemul penitenciar.

„Ofițerii nou angajați, au beneficiat de lecții teoretice și practice, însușind cadrul legislativ-normativ ce reglementează activitatea sistemului penitenciar și specificul executării serviciului în cadrul acestuia”, anunţă Departamentul Instituţiilor Penitenciare.

Pregătirea inițială a ofițerilor nou angajați în sistemul penitenciar are ca obiectiv formarea abilităților și competențelor profesionale necesare pentru fiecare angajat al sistemului penitenciar în desfășurarea cu succes a sarcinilor de lucru care le vor sta în față pe parcursul activității.

Fluxul de știri
0