Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Protestatarii s-au răzgândit: îşi schimbă locul manifestaţiei

© Sputnik / Miroslav RotariПротест 24 апреля 2016 protest poliție
Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Protestatarii se îndreaptă în coloană spre sediul GBC de pe strada D. Cantemir din Chişinău. Circulaţia în centrul capitalei este blocată.

CHIŞINĂU, 24 apr – Sputnik. Protestatarii care au ieşit duminică la manifestaţia antiguvernamental la îndemnul opoziţiei extraparlamentare de dreapta, Platforma „Demnitate şi Adevăr”, au renunţat la ideea de a ţine în încercuire sediul Guvernului. 

Протест 24 апреля 2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliţia, gata să intervină

Organizatorii au decis ca manifestaţia să fie redirecţionată spre sediul Global Business Center (GBC) din capitală, despre care se spune că ar aparţine omului de afaceri şi vicepreşedintelui PD, Vladimir Plahotniuc. Protestatarii se îndreaptă acum în coloana pe strada Ştefan cel Mare spre sediul din strada D. Cantemir.

Unul din organizatorii protestului, Nicolae Josan, a îndemnat protestatarii dacă au asupra lor ouă să le arunce în direcţia sediului GBC.

Anterior, organizatorii acţiunii le-a propus manifestanţilor trei variante de protest: să înconjoare casa Guvernului, să meargă în marş spre sediul GBS sau să rămână pe noapte în corturi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Oamenii adunaţi în piaţă au decis să încercuiască sediul Guvernului.

La această oră, circulaţia în centrul capitalei este blocată.

Fluxul de știri
0