Trei polițiști răniți grav într-un accident rutier (VIDEO)

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
La spital au ajuns în stare gravă femeia neatentă împreună cu pasagera sa din dreapta, dar şi cei trei polițiști și o persoană dată în urmărire generală, aflați în autospecială, informează reporterntv.ro.

Bucureşti, 22 apr — Sputnik. O femeie neatentă nu a acordat prioritate autospecialei Serviciului Poliției Române şi a lovit din plin maşina în care se aflau oamenii legii împreună cu un urmărit general ce urma să fie dus la audieri, informează reportertv.ro, cu referire la resita.ro.

Accident - Sputnik Moldova
Accident grav în Capitală: o maşină a luat foc în urma impactului

În cartierul Cireşa din localitatea Oţelul Roşu, o femeie neatentă nu a acordat prioritate unei autospeciale aparţinând Serviciului Poliţiei Române, deşi oamenii legii aveau semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În urma impactului foarte puternic, la spital au ajuns femeia vinovată de neacordare a priorităţii, pasagera sa din dreapta, cei 3 poliţişti şi urmăritul general pe care poliţiştii îl duceau la audieri. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului.

Medicii iau în considerare trimiterea lor la un spital din Timişoara. Suspectul a fost transferat de autorităţi în arestul IPJ Caraș-Severin.

Fluxul de știri
0