Accident grav în Capitală: o maşină a luat foc în urma impactului

© stireazilei.roAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Două maşini au intrat în coliziune luni dimineaţă, automobilul care nu a acordat prioritate luând foc. Impactul s-a produs în interesecţia străzii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei României.

BUCUREŞTI, 11 apr — Sputnik. Bubuiturile exploziei i-au speriat pe oamenii din zona Titan după ce o maşină s-a făcut scrum în urma coliziunii cu o altă maşină, transmite Pro TV.

Accidentul a avut loc luni dimineaţă în intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Bucureștiului, zona Titan. Două autoturisme s-au lovit, iar în urma impactului maşina care nu a acordat prioritate a luat foc, potrivit Brigăzii Rutiere, transmite Mediafax.

„Un autoturism care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu, ajuns la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, la efectuarea virajului la stânga pe bulevardul 1 Decembrie, nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar. În urma accidentului, autoturismul care nu a acordat prioritate a luat foc. Incendiul a fost stins imediat. ", a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu pentru Mediafax.

Şoferul a declarat că a folosit stingătoarele pe care le avea, însă nu a putut face nimic. Acum e bucuros că a scăpat cu viaţă, precizează Pro TV.

"Maşina a trecut peste bordură, a făcut o scânteie, a luat foc şi a ars. Am încercat să sting, am avut două stingătoare, au venit şi alţii cu stingătoare, dar nu s-a putut. E benzină. În momentul în care ia foc, ce poţi să faci după o chestie de genul ăsta? Te bucuri că eşti în viaţă, nu?", a spus şoferul.

În urma impactului maşina a ars complet. Din fericire nu au fost victime. 

Fluxul de știri
0