Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În această duminică, Orheiul îşi deschide porţile Iarmarocului de Paşti

© Sputnik / Rodion ProcaZiua Vinului Orhei День Вина в Оргеев
Ziua Vinului Orhei День Вина в Оргеев - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria oraşului Orhei va inaugura, începând cu ziua de duminică, 24 aprilie curent, un iarmaroc de Paşti de toată frumuseţea. Administraţia oraşului invită la eveniment toţi doritorii.

CHIŞINĂU, 22 apr – Sputnik. Începând cu Duminica Floriilor şi până la Paştele Blajinilor, centrul oraşului Orhei va arăta ca un adevărat iarmaroc cu produse tradiționale de Paști. Primăria oraşului anunţă că târgul respectiv va reuni în jur de 100 de expozanţi și agenți economici din Orhei, dar și din toate colțurile țării.

Роспись яиц в православной гимназии Челябинска. Pictarea ouălor de Paşti. - Sputnik Moldova
Societate
Primăria Orhei a lansat o invitaţie de Paşti către toţi agenţii economici

Iarmarocul de Paşti de la Orhei va fi deschis zilnic între orele 10.00-20.00. Pentru desfăşurarea acestuia este oferit perimetrul străzilor Vasile Lupu, Mihai Eminescu, C.Negruzzi, Piatra Neamț și Scrisului Latin din Orhei.

Vizitatorii vor putea să admire şi să cumpere ouă încondeiate, cozonaci, pască, flori, produse handmade cu simbolurile pascale, etc.

Primăria Orhei mai subliniază că la acest târg sunt așteptați și copiii. Pentru ei vor fi organizate mai multe ateliere. Copiii vor învăța să încondeieze ouă, să picteze, precum și să confecţioneze felicitări cu specific pasca.

Fluxul de știri
0