Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Orhei a lansat o invitaţie de Paşti către toţi agenţii economici

© Sputnik / Александр Кондратюк / Accesați arhiva multimediaРоспись яиц в православной гимназии Челябинска. Pictarea ouălor de Paşti.
Роспись яиц в православной гимназии Челябинска. Pictarea ouălor de Paşti. - Sputnik Moldova
Abonare
În acest an, la Orhei va fi organizat în premieră Târgul de Paşti, iar primăria a invitat toţi agenţii economici să fie cât se poate de activi la acest eveniment.

CHIŞINĂU, 13 apr – Sputnik. Primăria oraşului Orhei anunţă că în acest an va organiza în premieră Târgul de Paşti. Acesta se va desfăşura mai multe zile la rând, în perioada 24 aprilie — 10 mai curent, în Piaţa Vasile Lupu.

Primul Târg de Paşti de la Orhei este un proiect comun al Primăriei oraşului şi Consiliului raional Orhei. Evenimentul este realizat la iniţiativa primarului oraşului, Ilan Şor, cu susţinerea Asociaţiei Obşteşti „Pentru Orhei”.

„Începând cu Duminica Floriilor şi până la Paştele Blajinilor, centrul oraşului Orhei se va transforma într-un iarmaroc cu produse tradiţionale de Paşti”, a anunţat serviciul de presă al autorităţii publice executive din oraş.

Рождественская елка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Surprize la iarmarocul de Crăciun de la Orhei

Târgul de Paşti va reuni zeci de expozanţi şi agenţi economici, atât din Orhei, cât şi din toate colţurile ţării. Aceştia îşi vor comercializa produsele în toate zilele cât va dura târgul, începând cu orele 10.00 până la 20.00.

Primăria Orhei subliniază că de pe tarabe nu vor lipsi ouă încondeiate, cozonacii, pasca, florile, produsele hand made cu simboluri Pascale, etc.

„La primul Târg de Paşti sunt aşteptaţi şi copiii, căci aici vor fi desfăşurate mai multe ateliere. Ei vor învăţa să încondeieze ouă, să picteze, precum și să realizeze felicitări cu specific pascal. Primăria Orhei face apel către agenţii economici să participe cât mai activ la Târgul de Paşti”, a menţionat instituţia.

Fluxul de știri
0