Nou obiectiv turistic în Chișinău. Primarul: cascada Niagara (VIDEO)

© Sputnik / Родион ПРОКАPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova
Abonare
Chișinăuienii s-au delectat ieri cu imaginile „cascadei Niagara" în miniatură și anume pe bulevardul Negruzzi, aflat în reparație.

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. În urma ploii de ieri, pe bulevardul Negruzzi din Chișinău, care se află în reparație, a apărut o cascadă în miniatură. Mai mulți trecători s-au delectat cu imaginile triste și au făcut poze de rând cu primarul general. Precipitațiile abundente au paralizat traficul rutier din regiune.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Blogher: Primarul de Chișinău, lepădat oficial de Anişoara, deoarece...

Cascada a apărut pe șantierul de pe bulevardul Negruzzi, după ce mai multe guri de canalizare au cedat, iar apa curgea la vale.

„Astăzi inaugurăm un nou obiectiv la Chișinău. Cascada Niagara. Se poate vedea care este consecința ploii, atunci când nu lucrează canalizarea pluvială. Toată apa vine pe deasupra. Dacă cineva nu înțelegea, ce facem noi aici de o jumătate de an. Iată cu ce ne ocupăm, ca toată această apă să nu meargă pe stradă, dar prin canalizarea subterană", a explicat fenomenul primarul general al capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, citat de ProTV.

Din cauza ploii mai multe artere ale Chișinăului au fost blocate, iar șoferii au stat mai multe ore în ambuteiaje, traficul din centrul orașului, în special, a fiind blocat.

Fluxul de știri
0