PNL a cedat. Munteanu: s-au făcut presiuni să fiu respins

© Sputnik / Alexandru CatanăBucurești
București - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
PNL a decis miercuri să înainteze un alt candidat la funcţia de primar general al Capitalei, decât cea a lui Marian Munteanu.

CHIŞINĂU, 21 apr — Sputnik. Partidul Național Liberal a decis, în final, să-l desemneze pe Cătălin Predoiu, președintele PNL București, candidat la funcția de primar general al capitalei.
Aceasta după ce tot miercuri PNL a retras candidatura lui Marian Munteanu, scrie Mediafax.

Выборы в Приднестровье - Sputnik Moldova
ONG-urile lui Soros cer scoaterea lui Marian Munteanu din cursa pentru București

Marian Munteanu a afirmat că va demonta acuzațiile care i-au fost aduse și că asupra PNL au fost făcute presiuni din afară pentru a lua această decizie.

„Poate unii au fost nemulţumiţi dintre atacatorii aceia ONG-işti care primesc mulţi bani şi au avut multe interese. Acolo a fost o panică înfiorătoare pentru că ştiau că eu pot câştiga alegerile, că o să dau cu ei de pământ, că s-a terminat cu furtul şi ei de unde să mai ia bani. (…) Poate au fost presiuni din drecţia asta, dinafara PNL", a declarat Marian Munteanu.

Totodată, Marian Munteanu a declarat că nu va candida independent la funcția de primar general al Bucureștiului pentru a nu aduce prejudicii de imagine și a nu diminua scorul electoral al PNL-ului.

Fluxul de știri
0