Aeroportul din Chişinău îţi fură ochii

© Avia InvestAeroportul Internaţional Chişinău, sala de aşteptare, design
Aeroportul Internaţional Chişinău, sala de aşteptare, design - Sputnik Moldova
Abonare
Design-ul sălii de aşteptare din zona de plecări a Aeroportului Internaţional Chişinău, care este apreciată de călătorii care folosesc acest aeroport, a fost observat şi de unul dintre principalii producători europeni de mobilier specializat.

CHIŞINĂU, 15 apr – Sputnik. Pe site-ul oficial al companiei spaniole „Actiu”, a cărei mobilier este instalat şi în Aeroportul Chişinău, au fost plasate imagini ce prezintă produsele acesteia, într-un design de înaltă calitate.

Aeroportul Internaţional Chişinău, parcare - Sputnik Moldova
Parcarea de la Aeroportul Internaţional Chişinău face furori

Compania Avia Invest subliniază faptul că pe acel site oficial pot fi văzute atât lucrările efectuate în unele aeroporturi Europene, precum şi imagini de la Aeroportul Chişinău.

În acest context, Avia Invest menţionează că în paralel cu extinderea şi modernizarea terminalului, zona de plecări deja renovată este dotată cu mobilier nou care are un design ergonomic, funcţional şi corespunde cerinţelor Europene, iar calitatea, modelul şi culoarea scaunelor instalate se combină perfect cu noul design al sălii de aşteptare, la plecări, ceea ce garantează confort publicului călător  într-un ambient relaxant.

„Structura suprafeţelor acestora se adaptează formei corpului uman, asigurând o postură corectă şi sănătoasă corpului. Mai mult decât atât, pentru persoanele cu mobilitate redusă sunt prevăzute scaune separate”, a notat serviciul de presă al companiei.

Sursa precizează că costul mobilierului este estimat la aproximativ 3 milioane de lei.

Fluxul de știri
0