Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alina Zotea, „puişorul” Domnicăi Cemortan

© Domnica Cemortan, FacebookDomnica Cemortan
Domnica Cemortan - Sputnik Moldova
Abonare
Se parte că a crescut substanţial probabilitatea ca între Alina Zotea şi Domnica Cemortan de declanşeze o polemică profundă privind studiile superioare, tehnologiile, invidia şi bunul simţ.

CHIŞINĂU, 19 apr – Sputnik. Deputatul liberal, Alina Zotea, a fost apostrofată de unii utilizatori ai reţelei Facebook, după ce activista Domnica Cemortan a comentat vizita recentă a tinerei liberale la Strasbourg, unde aceasta a participat la sesiunea APCE. Deputata în Parlamentul Republicii Moldova nu a mai rezistat şi a intervenit cu un comentariu.

„Nu vă cunosc, dar după comentariile scrise mai sus îmi pot da seama foarte uşor că, din păcate, nu aţi frecventat nici lecţiile de limba română şi nici facultatea, în cazul în care o aveţi” – astfel i-a răspuns deputatul Alina Zotea unei persoane care a comentat participarea dânsei la sesiunea APCE.

Alina Zotea la APCE - Sputnik Moldova
Politică
Genunchiul Alinei Zotea, pe desktop-ul Domnicăi Cemortan

Zotea a ţinut să precizeze că şi-a făcut studiile „în anii când tehnologia era la fel de avansată ca şi în zilele noastre”.

Ea a rugat-o pe acea persoană să vorbească doar în baza dovezilor.

„Şi să nu vorbească în numele dvs ura şi invidia. Toate bune!”, a punctat Alina Zotea.

Chiar dacă răspunsul nu a vizat-o pe Domnica Cemortan, care a provocat această discuţie, aceasta a hotărât să mai lanseze câteva dojane în adresa tinerei liberale:

„Alina, puişor, îmi permiţi să răspund eu în locul doamnei?”, întrebă Cemortan, după care a subliniat că nu limba vorbită şi nici studiile nu sunt cel mai important lucru în cazul respectiv şi că nimeni nu este în măsură să dicteze opinia cuiva.

Domnica Cemortan a insistat ca Alina Zotea să-i ofere un răspuns:

„Cu mare invidie şi curiozitate vreau să ştiu cât de important a fost rolul tău în această delegaţie” şi „cât a costat din bugetul statului călătoria dumitale? Mulţumim anticipat pentru atenţia, timpul şi răspunsul tău”, a punctat activista.

© Facebook, Print ScreenPolemică pe Facebook în care sunt vizate Domnica Cemortan şi Alina Zotea
Polemică pe Facebook în care sunt vizate Domnica Cemortan şi Alina Zotea - Sputnik Moldova
Polemică pe Facebook în care sunt vizate Domnica Cemortan şi Alina Zotea

 

Fluxul de știri
0