Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Şeful de la Vamă înaintează angajaţilor noi condiţii

© Serviciul Vamal vamă, vameş, Vitalie Vrabie
vamă, vameş, Vitalie Vrabie - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul Serviciului Vamal a vizitat luni Postul Vamal Intern Cricova, unde le-a cerut angajaţilor să fie responsabili la locul de muncă.

CHIŞINĂU, 18 apr – Sputnik. Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a anunţat demararea procesului de modernizare a posturilor vamale. Declaraţia a fost făcută, luni, în cadrul unei vizite de lucru la Postul Vamal Intern Cricova. 

Control Vamal - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noi demisii la Vamă: nu scapă nimeni

Vrabie a menționat importanța dezvoltării infrastructurii posturilor de control, un element determinant în asigurarea unei bune funcționări a sistemului vamal per ansamblu, prin crearea condițiilor favorabile atât pentru agenții economici, brokerii vamali, cât și pentru angajații din aceste structuri.

Şeful de la Vamă a discutat cu agenții economici și transportatorii aflați pe teritoriul postului, despre măsurile care pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea. El a solicitat tuturor angajaţilor să demonstreze o atitudine profesionistă și responsabilă, în vederea asigurării unui nivel înalt al calității serviciilor prestate.

Din 25 aprilie, Serviciul Vamal va avea o nouă organigramă.  Astfel, o parte din personal va fi disponibilizat, dar majoritatea va fi reangajată în sistem. O treime din angajaţii aparatului central al SV va fi redus. Vor fi create trei birouri vamale, în locul celor 7 existente în prezent.

Fluxul de știri
0