Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mihail Ignatiuc, găsit mort duminică, era ginerele deputatei Zinaida Greceanâi

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Organele ocrotirii ordinii de drept investighează cazul morții unei rude a Zinaidei Greaceanâi, președintele fracțiunii PSRM în Parlament. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost găsit duminica trecută în subsolul unui bloc de locuit din Chișinău.

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. Rezultatele expertizei medico-legale în dosarul morții unei rude a Zinaidei Greceanâi, deputat în Parlamentul RM din partea PSRM, vor fi prezentate luni, a declarat pentru Sputnik Silviu Mușuc, șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Chișinău.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost găsit duminica ziua, în beciul unui bloc de locuit din capitală.

Une arme - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliţia oferă detalii despre fiul deputatului Nae-Simion Pleşca

„Deocamdată nu se ştie nimic despre cauzele și circumstanțele decesului rudei deputatei. Așteptăm rezultatele expertizei medico-legale care, cel mai probabil, vor fi prezentate în a doua jumătate a zilei", a spus Mușuc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a comunicat pentru Sputnik că pe corpul decedatului „nu s-au depistat urme de moarte violentă".

„Totul va deveni clar după expertiza medico-legală. Numai după ce vom avea rezultatele acesteia, va fi luată decizia cu privire la oportunitatea intentării unui dosar penal", a precizat Jovmir.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au comunicat pentru Sputnik că decedatul Mihail Ignatiuc, anul nașterii 1985, era ginerele deputatei din partea PSRM Zinaida Greceanâi.

Fluxul de știri
0